Har du hört dessa 5 låtar?

Fem fantastiska låtar som du inte hört förut?

Här kommer fem indie låtar som du inte hört förut? Lyssna och njut!

Amylase = En helt fantastisk låt från Cajun Dance Party och blev deras starkaste singel år 2007 på en för övrigt riktigt bra skiva The Colorful Life.

Radar Detector = Mycket trevlig låt från New York bandet Darwin Deez från 2009.

Deadwood = En riktig adrenalinhöjare från debutalbumet utgivet av gruppen Diry Pretty Things.

Mr Understanding = Vass singel från gruppen Pete and the Pirates.

Funeral Face= Skön låt från gruppen med det sköna namnet Suburban Kids With Biblical Names.

A modern glitch

The Wombats

The Wombats tog världen med storm när deras debutalbum ”A Guide To Love, Loss & Desperation lanserades. Deras stora hitlåtar Moving to New York och Let’s Dance to Joy Division spelades flitigt världen över och albumet blev snabbt en succé. Efter fyra års tid av turnerande har The Wombat äntligen slagit sig till ro i studion för att spela in det tio spåriga albumet This Morden Glitch.

Och Resultatet?

En riktigt bra platta med lite ”renare” sound och starka influenser från synt-popen, men visst hör man fortfarande att det är The Wombats. Singelspåret ”Jump Into The Fog” är riktigt bra och är tillsammans med låtarna ”Anti-D”, ”Techno Fan” och ”1996” skivans höjdpunkter. Personligen hade jag dock gärna sett ett album med  fler låt-spår då det trotts allt gått fyra år. Jag tycker dock att The Wombats lyckats leverera ett riktigt bra andra album framförallt med tanken på hur svårt det är att följa upp ett succé album då kraven ofta är orimligt höga.

Nytt samarbete

Igår blev det klart att Johan Aka Familjen har ett nytt samarbete.

Vad som har bekräftats är att Familjen har under en längre period letat efter unika samarbeten och har nu fått klart att deras första är klart.

Glamma.se säljer hudvård och grooming produkter på nätet och är en av de ledande aktörerna i Sverige. Som vi har förstått är Johan väldigt mån om sin frisyr och vi anser därför att detta samarbete är det perfekta valet.

Samarbeten inleder med ett par presentkort där Familjen själv får välja vilka produkter ur sortimentet han vill ha. Inget avtal är bundet över en längre period så att vill båda parterna fortsätta gissar vi att samarbetet kommer att fortsätta under året.